Амінокислоти, які не можуть утворюватися в організмі людини, а надходять в організм разом з їжею, називаються:
Яка структура білка не руйнується при його денатурації?
Четвертинна структура білка - це:
Порядок сполучення залишків амінокислот у білковій молекулі показує структуру:
Амінокислоти в первинній структурі білків сполучені звязками:
Білки - біополімери, що складаються із:
Третинна структура білка - це:
Атоми яких елементів входять до складу амінокислот:
Аміноетанова кислота має формулу:
Вкажіть кількість амінокислот, що є мономерами білкових молекул:
Вкажіть загальну формулу амінокислот:
Денатурація білкових молекул відбувається під впливом
Яка структура білка зображена на малюнку?
Яка структура білка зображена на малюнку?
Яка структура білка зображена на малюнку?
Яка структура білка зображена на малюнку?
Завдяки якій властивості білків організм людини засвоює їжу, до складу якої вони входять?
Третинна структура білка - це:
На які властивості амінокислоти вказує карбоксильна група?
Амфотерність - це властивість сполуки утворювати солі при взаємодії:
За походженням органічні речовини поділяють на
Дайте визначення синтетичних органічних речовин
До природних органічних речовин належать
До синтетичних органічних речовин належать:
Добовий раціон дорослої людини має містити щонайменше 55 г білка. Масова частка білків у сої становить 35%. Укажи масу сої, яку повинна з'їсти людина протягом дня, щоб забезпечити свій організм білком:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома