Обробка овочів,грибів,горіхоплідних та приготування напівфабрикатів з них.

Додано: 18 жовтня 2022
Предмет: Трудове навчання
Тест виконано: 90 разів
10 запитань
Запитання 1

В чому полягає процес сортування?

варіанти відповідей

Відокремлення овочів від залишків землі.

Відокремлення зіпсованих овочів від хороших.

Відокремлення овочів різного розміру одне від одного.

Запитання 2

В чому полягає процес калібрування?

варіанти відповідей

Сортування овочів за розмірами

Сортування овочів за якістю

Сортування овочів за кольором

Запитання 3

Скільки годин можна зберігати обчищену картоплю?

варіанти відповідей

3-5 годин.

30 хв

2-3 години.

Запитання 4

До простих способів нарізування овочів належать:

варіанти відповідей

соломка

бочечки

кружальця

зірочки

Запитання 5

Яку капусту використовують тільки для приготування салатів?

варіанти відповідей

білоголову.

червоноголову.

цвітну.

Запитання 6

Яку капусту можна нарізати шашками або квадратиками?

варіанти відповідей

білоголову.

червоноголову.

цвітну.

Запитання 7

Декоративне вирізання овочів,фруктів.

варіанти відповідей

карвінг.

дайвін.г

броколі.

Запитання 8

Під яким кутом починають вирізати листочки з огірків?

варіанти відповідей

прямий.

гострий.

тупий.

Запитання 9

Продукти для нарізання грибочків

варіанти відповідей

помідори

картопля

селера

редіска

Запитання 10

Для чого використовують стружку та спіраль з картоплі?

варіанти відповідей

смаження у фритюрі

варіння

припускання

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест