Для видалення неприємного запаху, який виділяється при т/о камбали
Обвалювання продукту в борошні або сухарях.
Для н/ф риба в тісті її нарізають брусочками розмірами
Н/ф в вигляді кульки в склад котлетної маси входять пасеровані цибуля і сирі яйця
Для приготування кнельної маси використовують
В залежності від розміру рибу поділяють на
Для смаження в фритюрі риби використовують панірування
Для варки використовують
Биточки формують округло-приплюснутої форми
Осетрові породи риб пластують по
При щільному присипанні луски у окуня його необхідно
Для поліпшення очистки осетрової риби від кісткових жучків ланцюги
Для приготування льє зону на 1 кг. беруть яєць
Для приготування н/ф “Судак фарширований” в цілому вигляді нутрощі видаляють
Формований н/ф з риби має овально-прямокутну форму, панірований в сухарях
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома