Обробка с\г птиці

Додано: 21 березня 2023
Предмет: Трудове навчання
Тест виконано: 96 разів
13 запитань
Запитання 1

Первинну обробку м'яса проводять в:

варіанти відповідей

в м'ясному цеху

рибному цеху

м'ясо-рибному цеху

гарячому цеху

Запитання 2

За видом м'ясо поділяють

варіанти відповідей

смаження,варіння,тушкування

остигле,охолоджене,заморожене

яловичина,баранина,свинина,оленина

Запитання 3

Як правильно розморозити птицю?

варіанти відповідей

на повітрі при температурі 16-18С

у воді при температурі 16-18 С

на повітрі при температурі 25-35 С

Запитання 4

При розморожуванні птицю викладають на стелажі:

варіанти відповідей

в один ряд спинкою догори

в один ряд спинкою до низу

два ряди спинкою до гори

Запитання 5

Яку птицю заправляють перед тепловою обробкою "ніжка в ніжку".

варіанти відповідей

гусак

курка

качка

Запитання 6

Для якої теплової обробки застосовують заправну птиці в одну нитку.

варіанти відповідей

варіння

смаження

запікання

Запитання 7

Для якої теплової обробки застосовують заправку птиці в дві нитки.

варіанти відповідей

основний

допоміжний

комбінований

Запитання 8

Якою водою промивають птицю при первинній обробці

варіанти відповідей

теплою

гарячою

холодною

Запитання 9

Куряче філе складається:

варіанти відповідей

з двох частин: великої (зовнішньої) і малої (внутрішньої)

з трьох частин: великої: великої (зовнішньої), середньої і малої (внутрішньої)

Запитання 10

Із філе курки, готують напівфабрикати :

варіанти відповідей

котлети натуральні, паніровані, птиця по-столичному

птиця смажена в фритюрі, воловани з куркою

курчата табака, чахохбілі

Запитання 11

Скласти технологічну схему обробки птиці

варіанти відповідей

Відрубування голови,шийки, ніжок, крилець, промивання, обсмалювання, розморожування, потрошіння

розморожування, обсмалювання, відрубування голови, шийки, ніжок, крилець, потрошіння, промивання

розморожування, обсмалювання, відрубування голови, шийки, ніжок, крилець, промивання, потрошіння.

Запитання 12

М'ясо птиці поживне і легко засоюється

варіанти відповідей

72%

82%

93%

755

Запитання 13

Оброблені тушки птиці зберігають

варіанти відповідей

при температурі від 0-4 С не більше 36 год

при температурі від 0-8 С не більше 48 год

при температурі від 0-6 С не більше 24 год

при температурі від 0-6 С не більше 36 год

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест