Обробка субпродуктів

Додано: 23 травня 2020
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 281 раз
6 запитань
Запитання 1

До якої групи відносяться субпродукти (органи які не виконують рухальних функцій)?

варіанти відповідей

1 група

2 група

3 група

4 група

Запитання 2

Які субпродукти відносяться до 1 групи ?

варіанти відповідей

серце ,шлунок

серце,легені

легені,печінка,нирки

хвости,вуха,голови

Запитання 3

Що відносять до 3 групи субпродуктів ?

варіанти відповідей

Органи, що під час життя тварини не виконували рухальні функції. 

Органи, що під час життя тварини виконували рухальні функції. 

Частини туші, що за будовою і складом аналогічні м’ясу, але відрізняються від нього більшою кількістю сполучної і жирової тканин і наявністю кісток

Запитання 4

Які органи складаються із сполучної, залозистої та м’язової (гладкої і поперечно-смугастої) тканин?

варіанти відповідей

Серце, діафрагма, шлунок

Легені, селезінка, головний мозок, вим’я. 

Ноги, голови, вуха, хвости, губи 

Запитання 5

Що звільняють від навколосерцевої сумки і зовнішніх кро¬воносних судин. 

варіанти відповідей

печінку

серце

шлунок

селезінку

Запитання 6

З якого субпродукта обов'язково знімають плівку?

варіанти відповідей

печінка

легені

шлунок

селезінка

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест