ЯКИЙ ВИД ІНСТРУКТАЖУ ПРОВОДИТЬСЯ ПЕРЕД ПОЧАТКОМ РОБОТИ:
ПРИ ОТРУЄННІ ТРЕБА НАДАТИ ПЕРШУ ДОПОМОГУ
На підприємстві, де ви працюєте, закінчилися свіжі яйця. А згідно меню вам потрібно приготувати локшину. Які ваші дії
Як ви вважаєте, якщо тісто для локшини замісили дуже м’яке. Чи можна виправити цю ситуацію
Ваші дії, якщо молоко підгоріло
При роботі із буряком на руках залишився характерний відтінок, як можна його видалити
Чому при смаженні млинців отримали товстий і не пропечений напівфабрикат? В чому причина та шляхи щодо попередження чи усунення браку
При варінні бульйону піна опустилась на дно, ваші дії
При варінні борщ втратив малиново-червоний колір, ваші дії
Ваші дії коли ви пересолили першу страву?
Під час зберігання гірчиця засохла, що потрібно зробити щоб її відновити
Що потрібно зробити, щоб перлова крупа швидше розварилась
Якщо тушка птиці при смаженні у жаровій шафі дуже підрум’янилась, а в середині ще не готова, ваші дії
Вам потрібно приготувати вареники з сиром, а сир дуже кислий. Ваші дії.
Вам потрібно приготувати м’ясне асорті, а з копченої ковбаси важко зняти оболонку. Як ви поступите в такій ситуації
При тривалому зберіганні твердий сир втратив вологу і став сухим. Як можна сир освіжити
При нарізуванні м’який сир деформується. Що потрібно зробити, що уникнути цієї проблеми?
При зберіганні лимони почали підсихати, вони відновлять вологість якщо
Білки яєць погано збиваються. Ваші дії
Ви приготували начинку з маку, вона вийшла занадто вологою. Ваші дії
Якщо налисники розриваються і не знімаються зі сковороди. Ваші дії
При експлуатації м’ясорубки, плівки м’яса накручуються на ножі. Як вирішити дану ситуацію?
Як відновити аромат зерен кави?
Для приготування паштету свинячу печінку необхідно бланшувати для
Як попередити при приготуванні вінегрету забарвлювання буряком овочів?
Салати коктейлі подають у
Яку товщину нарізання можна встановлювати на машинах для нарізання гастрономічних продуктів (слайсерах):
В яких випадках робітник підприємств харчування повинен дезінфікувати руки
Яке призначення калькуляційної картки
На поверхні рибних н/ф для смаження роблять надрізи шкіри для того, щоб
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома