Меню а-ля-карт, це -
Меню спеціальних видів обслуговування використовують для
Кокотниця використовується для подачі:
Яке призначення ручника?
Ближче до закусочної тарілки кладуть:
Призначення декантування вина.
Шамбрірування, це -
Фламбування, це -
Яку кількість виделок кладуть біля стопки тарілок на фуршетний стіл?
Келих для води ставлять:
Які основні прибори використовують під час їжі на банкет фуршеті?
Яку кількість ножів кладуть на фуршетний стіл біля стопки закусочних тарілок?
Які напої включають в карту вин?
Бенкет з повним обслуговуванням пропонують:
Що визначає паузу під час їжі?
В якій послідовності подають другі страви?
Подача страв «в обніс» - це:
. У гостя впав на підлогу прибор, як правильно замінити його на новий прибор?
Якими предметами сервірують стіл для бенкет-фуршету?
Кокотниця призначена для подачі:
Розмір закусочної тарілки:
Для подачі білих вин використовують:
Об’єм лафітної чарки:
Аперитив подають:
Желе, муси, самбуки подають у:
При подачі риби запеченої по-російськи стіл сервірують:
При обслуговуванні банкету з повним обслуговуванням офіціантами холодні закуски:
При подачі бутербродів стіл сервірують:
В якому посуді подають бульйон з грінками:
До смаженого філе з птиці можна порекомендувати:
При замовленні чаю з джемом на 1 особу , джем подають :
Для чого призначені закусочні тарілки?
Для чого призначені столові мілкі тарілки?
Для чого призначені пиріжкові тарілки?
Якими приборами сервірують стіл і вживають при наявності в замовленні (м’ясного, рибного, овочевого асорті).
Які приміщення служать для обслуговування відвідувачів у підприємствах ресторанного господарства:
При подаванні натуральних соків «Фреш» використовуємо:
Температурний режим подавання перших страв:
Черговість подавання блюд та закусок:
В разі подачі вершкового масла, що необхідно поставити на стіл:
Меню це?
З якого боку повинен підійти офіціант до відвідувача?
Посуд, щовиготовляється з глини
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома