ОФ 3.1.1 ХАРАКТЕРИСТИКА ТОРГІВЕЛЬНИХ ПРИМІЩЕНЬ РЕСТОРАНУ

Додано: 24 листопада 2020
Предмет: Трудове навчання, 10 клас
Тест виконано: 129 разів
11 запитань
Запитання 1

До підсобних торгівельних приміщень ресторану відносяться... 

варіанти відповідей

вестибюль  

гардероб

кімната для паління

Запитання 2

Місцем відпочинку і очікування відвідувачів, зустрічі гостей є... 

варіанти відповідей

банкетний зал; 

вестибюль

аванзала

Запитання 3

Основне приміщення, де обслуговують відвідувачів у ресторані...

 

варіанти відповідей

аванзала


торгівельна зала


банкетна зала

Запитання 4

Бра і торшери використовуються для такого освітлення...


варіанти відповідей

місцевого освітлення 

загального освітлення


декоративного освітлення

Запитання 5

Сервізна - це...


варіанти відповідей

кімната відпочинку офіціантів


кімната для збереження виногорільчаних та кондитерських виробів


 кімната для збереження і відпуску столового посуду, приборів та столової білизни

Запитання 6

 Мийня столового посуду - це приміщення, яке має зв'язок між...

 

варіанти відповідей

гардеробом, сервізною і роздавальною


сервізною, роздавальною та торгівельним залом


торгівельним залом, аванзалою та хліборізкою

Запитання 7

У торговельному залі ресторану на кожне посадочне місце повинно бути столового посуду...

 

варіанти відповідей

1,5 – 2 комплекти


  2,0 – 2,5 комплекти


 3 – 3,5 комплекти

Запитання 8

Чайний посуд та кришталь миють...

  

варіанти відповідей

у чотирьох ваннах


 у двох ваннах


у трьох ваннах

Запитання 9

Роздавальню поєднують з торговельною залою двома арками- проходами, щоб...


варіанти відповідей

щоб офіціанти вільно пересувалися під час роботи


щоб напрямки руху офіціантів не перехрещувались


щоб рух офіціантів і відвідувачів не перехрещувались

Запитання 10

Банкетна зала ресторану призначена...


варіанти відповідей

для організації сніданку, обіду та вечері


для організації прийомів, урочистостей


для організації кейтерінгів, картингів

Запитання 11

Гардероб має обладнані двосторонні секційні вішалки з розсувними кронштейнами з кількістю гачків з урахуванням...


варіанти відповідей

повної загрузки торговельної та банкетної зали


повної загрузки торговельної та банкетної зали з деяким запасом

на 50% загрузки торговельної та банкетної зали

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест