Приготування опари та тіста

Додано: 6 грудня 2020
Предмет: Трудове навчання, 10 клас
Тест виконано: 67 разів
6 запитань
Запитання 1

Опара, це:

варіанти відповідей

перший етап в приготуванні здоби або хлібних виробів. 

У опару входять тільки борошно, дріжджі і молоко або вода, інші рідкі інгредієнти (за рецептом)

Здобне тісто

Запитання 2

Оптимальна температура бродіння опари :

варіанти відповідей

28-32 град

33-34 град

36-38 град

Запитання 3

Замішування дріжджового тіста :

варіанти відповідей

це перемішування сировини, передбаченої рецептурою, до одержання однорідної маси, що володіє певними реологічними властивостями

полягає в збиванні всіх підготовлених компонентів

Запитання 4

Яка буває опара?


варіанти відповідей

Рідка

Густа

Середня

Запитання 5

 Одночасну закладку всієї сировини передбачає:

варіанти відповідей

Дріжджове опарне тісто

Дріжджове безопарне тісто

Запитання 6

Готовність опари визначають за органолептичними показниками:

варіанти відповідей

Опара збільшується в об'ємі в 2-2,5рази,на поверхні з'являються бульбашки з вуглекислим газом

Опара починає осідати

Міняється кислотність та вологість

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест