За якими ознаками класифікують посуд із порцеляни?
Яке призначення кокільниці?
Яке призначення баранчиків з овальною кришкою?
Укажіть порцеляновий посуд для подавання других страв.
Чим відрізняється закусочна тарілка від мілкої десертної?
Укажіть посуд для подавання пампушок до борщу українського.
Укажіть металевий посуд для подавання других гарячих страв.
Із яких матеріалів виготовляють посуд одноразового використання?
На якій відстані від краю стола ставлять закусочну або мілку столову тарілку?
У якому посуді подають хліб на стіл?
Яке призначення пашотниці?
Підберіть посуд для подавання варення, джему,меду.
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома