ОФ 3.1.5 ВИКОНАННЯ ПОПЕРЕДНЬОЇ СЕРВІРОВКИ СТОЛІВ

Додано: 27 листопада 2020
Предмет:
Тест виконано: 13 разів
7 запитань
Запитання 1

Який порядок розміщення порцелянового посуду для попереднього сервірування?

варіанти відповідей

пиріжкова,підставна та закусочна тарілки 

пиріжкова,закусочна,підставна тарілки

підставна,закусочна та пиріжкова тарілки

Запитання 2

При попередній сервіровці найближче до закусочної тарілки розташовують: 

варіанти відповідей

столовий набір для основної страви 

закусочний набір

рибний набір

Запитання 3

Згідно правил споживання їжі починають користуватись : 

варіанти відповідей

найбільш віддаленими приборами 

найближчими до тарілок приборами

Запитання 4

Десертні прибори кладемо:

варіанти відповідей

над тарілкою 

під тарілкою

на тарілку

Запитання 5

.Ножі для сервіровки кладуть: 

варіанти відповідей

лезом від тарілки 

лезом до тарілки

Запитання 6

Коли проводять сервірування столів?

варіанти відповідей

За 1-2 години до початку обслуговування

за пів години до початку обслуговування

Запитання 7

Чи завжди для попереднього сервірування використовують підставну тарілку? 

варіанти відповідей

Так 

Ні,залежно від виду обслуговування

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест