ОФ 3.1.5 ЗДІЙСНЕННЯ ПОПЕРЕДНЬОЇ СЕРВІРОВКИ СТОЛУ

Додано: 27 листопада 2020
Предмет:
Тест виконано: 73 рази
6 запитань
Запитання 1

Для сервірування чарками,бокалами,фужерами офіціант приносить їх до столу: 

варіанти відповідей

на таці,накритій серветкою

на таці в фабричній упаковці

для попереднього сервірування в невеликій кількості в руках

Запитання 2

Попереднє сервірування до сніданку передбачає розміщення: 

варіанти відповідей

Одного фужеру для води

Двох фужерів для води та соку

Три фужери для води,соку та червоного вина

Запитання 3

Скляний посуд для напоїв при організації банкету - фуршету можна розмістити: 

варіанти відповідей

В любому порядку,де є місце

В два ряди

Запитання 4

Скільки рядів скляного посуду можна ставити при бенкетному обслуговуванні на одного гостя

варіанти відповідей

Один

Два

Три

Запитання 5

Які квіти можна ставити на сервіровані столи?

варіанти відповідей

Cвіжі садові або польові квіти висотою до 30см

Садові та польові квіти з сильним ароматом

Штучні квіти натуральних кольорів

Запитання 6

Попереднє сервірування до обіду включає:

варіанти відповідей

пиріжкову та мілку столову тарілки,столові,рибні фруктові набори,полотняну серветку

пиріжкову та закусочну тарілку,десертну ложку,закусочні і столові прибори,фужер,набір для спецій,полотняну серветку

пиріжкову та закусочну тарілки,закусочні і столові прибори,фужер,полотняну серветку,набір для спецій

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест