Скільки ванн для миття посуду встановлюють у мийній столового посуду?
Де зберігають столову білизну в ресторані?
Як відшкодовується вартість столового посуду, що став непридатним у процесі обслуговування (з'явилися тріщини)?
Як повинні зберігатись у серванті столова білизна,посуд,набори?
Які наслідки використання щербатого,тріснутого посуду під час сервірування столу?
Як провести контроль якості отримання посуду та приборів з сервізної?
Санітарний стан підприємства має відповідати вимогам:
Виникнення харчових отруєнь на підприємтсві може виникнути через:
Для обробки посуду та інвентаря використовують дезінфекційні засоби:
Коли офіціант проводить контроль санітарного стану посуду,приборів та білизни?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома