Святковий званий сніданок, обід або вечеря, який влаштовують з нагоди будь-якої особи, події або свята
При проведенні офіційного банкету-прийому, коли присутніх запрошено виключно в силу їх положення, гостей розсаджують за столом згідно з
Ключові особливості банкету-коктейлю
Який вид банкету необхідно провести з нагоди прийому іноземної делегації будь-якої країни
Особа, яка займається підготовкою та проведенням банкетного заходу, приймає участь у зустрічах та переговорах із замовником тощо
Співробітник банкетної служби, в обов’язки якого входить перевірка якості вина та оцінка його органолептичних показників якості шляхом дегустації
Співробітник ЗРГ, професіонал у світі сигар, їх марок та форматів, допомагає обрати сигари, враховуючи побажання клієнта
Список запрошених гостей на банкет-прийом складає
Розсилка запрошення на дипломатичний прийом здійснюється у терміни
Перша стадія організації банкету
При плануванні рішення щодо внутрішнього простору банкетної зали, звертають увагу на
На банкет-прийом запрошено лише чоловіків, з невеликою кількістю осіб. Перше почесне місце розташовано
На банкет-прийом запрошено гостей з подружжям. Почесне місце для дружини почесного гостя
Кейтеринг в перекладі з англійської мови означає
Сигнал для закінчення офіційної частини банкету-прийому робить
Як називають сукупність документів ресторану, які встановлюють загальні правила обслуговування гостей, порядок дії співробітників в типових ситуаціях, способи реагування в нетипових ситуаціях, критерії правильності дій
Повну форму обслуговування офіціантами рекомендовано використовувати для банкетів
Тривалість офіційного дипломатичного банкету-прийому
На кожного учасника банкету за столом повинна бути площа в довжину
Для обслуговування знаменних дат, подружніх зустрічей та родинних торжеств, організовують банкет
Загальна довжина столів на банкеті-фуршет ,на одного учасника
Тривалість банкету-фуршет
Для обслуговування учасників міжнародних симпозіумів, конференцій, конгресів, нарад та інших зустрічей, організовують
Тривалість банкету-коктейлю, якщо його організовують в кінці нарад, конгерсів, симпозіумів
Час, зазвичай коли проводять банкет-коктейль
На банкеті за типом “Шведський стіл” передбачене обслуговування гостей за типом
За який час до початку банкету офіціанти відкорковують пляшки
Перший етап обслуговування банкету-прийому
Вид офіційного банкету- прийому обирають залежно від
Бар, основний асортимент продукції якого – широкий вибір коктейлів та змішаних напоїв на різній основі вживання різноманітних компонентів
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома