Які органічні сполуки найчастіше зустрічаєте на кухні?
Яка органічна сполука утворюється під час процесу фотосинтезу?
Який газ утворюється під час процесу фотосинтезу?
Під час виробництва цукру використовують неорганічну сполуку гашене вапно, до якого класу сполук належить ,яка його молекулярна маса?
Добре відома вам органічна сполука ,яка широко використовується при консервуванні, як консервант:
Внаслідок спиртового бродіння глюкози утворюється органічна речовина ,яка широко використовується в медицині:
Реакція естерифікації - це:
Гідроліз - це:
Продуктом гідролізу крохмалю є:
Продуктами гідролізу сахарози є:
Продуктами гідролізу жирів є:
Ацетати - це:
Жири - це:
До складу молекул жирів входять кислоти:
Хімічна назва рідкого мила:
Якісна реакція на глюкозу як багатоатомний спирт - це взаємодія з:
Якісна реакція на крохмаль- це взаємодія з:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома