До якої групи працівників закладу (підприємства) ресторанного господарства слід зарахувати кухарів і кондитерів?
Які продукти зберігають в охолоджувальних камерах?
Якою буває тара залежно від матеріалу виготовлення?
Як миється кухонний посуд?
До заготівельних цехів закладів ресторанного господарства відносяться:
За характером контингенту яких обслуговують розрізняють заклади
Найвищі класи встановлюються в таких підприємствах, як:
За характером виробництва підприємства ресторанного господарства поділяються на:
За асортиментом продукції, що випускають, підприємства ресторанного господарства поділяються на:
Доставка продовольчих товарів в заклади рестораного господарства здійснюється такими способами:
До доготівельних цехів закладів ресторанного господарства відносяться:
До спеціалізованих цехів закладів ресторанного господарства відносяться:
В гарячому цеху виділяються відділення:
Виробничі цехи розподіляються на :
Частина виробничої площі з розташованим на ній обладнанням,інструменти інвентарем, не обхідним для виконання певного виробничого завдання називається:
Обробну дошку розміщують на виробничому столі на відстані від краю стола:
До спеціалізованих цехів належать:
Соусне відділення в гарячому цеху призначено для при готування:
Обробка птиці складається із операцій:
Для яких закладів ресторанного господарства характерна безцехова структура виробництва?
Які продукти зберігають в сухих приміщенях?
Що із перерахованого устаткування не використовується в рибному цеху:
В якому цеху проводять обробку риби?
В м’ясному цеху обробні дошки повинні мати маркування:
Визначіть правильну оптимальну температуру у гарячому цеху:
До спеціалізованих підприємств ресторанного господарства відносяться:
В якому цеху готують перші та другі страви:
Для зручності в роботі висота стола має бути такою ,щоб відстань між ліктем працівника і поверхнею стола не перевищувала :
Ресторани та бари за рівнем обслуговування й номенклатурі наданих послуг підрозділяються на класи:
Для просіювання борошна використовують.
Н/ф кладуть у розігріту пательню рухом...
Яка температура подачі гарячих других страв?
ФІле птиці складається із :
До субпродуктів с\г птиці належать:
Щоб приготувати м'ясні напівфабрикати, застосовують такі способи:
Встановіть відповідність між назвою і призначенням цехів на закладах ресторанного господарства.
A) овочевий цех; Б) рибний цех; B)м’ясний цех; Г) гарячий цех. 1. Виробництво рибних напівфабрикатів 2. Виробництво перших, других страв, соусів 3. Виробництво овочевих напівфабрикатів 4.Виробництво м ’ясних напівфабрикатів 5.Виробництво напівфабрикатів з птиц
Вкажіть, ресторан якого класу повинен мати меблі з вишуканим дизайном.
Дайте визначення поняття "їдальня"
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома