Укажіть основні види кейтерингового обслуговування.
Як класифікується кейтерингове обслуговування?
Укажіть основні групи споживачів кейтерингового обслуговування.
Охарактеризуйте повносервісне кейтерингове обслуговування.
Укажіть об'єкт кейтерингового обслуговування для корпоративних замовників.
Укажіть підготовчі заходи до організації бенкету.
Які страви не бажано включати до меню при повносервісному кейтеринговому обслуговуванні?
За якими документами готові страви відпускаються з виробництва на місце проведення заходу?
Яких умов повинен дотримуватися виробничий підрозділ при реалізації продукції?
Укажіть основні кейтерингові послуги.
Які фактори впливають на вартість замовлення кейтерингової компанії?
Хто контролює кількість страв на столах при підготовці бенкет-фуріиету?
Хто контролює кількість напоїв на столах при підготовці бенкет-фуршету?
Які обов'язки офіціантів при проведенні бенкетфуршету?
Укажіть форму обслуговування кейтеринговою компанією фуршету після ділової частини заходу.
Який вид обслуговування найчастіше використовується на виставках, коли метою організації заходу є одночасне обслуговування обідом значної кількості людей за столами?
Яка кількість офіціантів необхідна при підготовці бенкету на 100 осіб?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома