Гарячі супи подають за температури ... .
Холодні супи подають за температури ... .
Які з перелічених супів подають холодними?
Скільки часу варять бульйон із яловичих кісток?
Скільки води потрібно взяти для приготування концентрованого бульйону з 3,0 кг м’яса?
Скільки риби потрібно взяти для приготування 7,5 л концентрованого бульйону?
Які кістки краще використати для приготування кісткового бульйону?
Борщ український заправляють пасерованим борошном, розведеним водою чи бульйоном, для ... .
Коли заправляють супи пасерованими овочами?
Назвати рідку основу для вегетаріанського борщу.
Які продукти обов’язково входять до рецептури борщу?
Як нарізають буряки для борщу флотського?
Який борщ відпускають із сосисками, сметаною, зеленню і ватрушками?
Який борщ перед подаванням заправляють саломшпик, розтертим із часником, подають із м’ясом, сметаною і дрібно нарізаною зеленню, окремо подають пампушки із часником?
Який основний компонент приготування капусняків?
У якому співвідношенні з бульйоном чи відваром розводять спасероване борошно?
Яка тривалість варіння замоченої квасолі?
Із пшоном готують капусняк ... .
Який продукт є обов’язковою складовою розсольників?
Яку юшку готують із білокачанною капустою і свіжими помідорами?
Який вихід концентрованого грибного бульйону з 1 кг сушених грибів?
Назвати набір продуктів для приготування борщу селянського
До складу рецептури якого капусняка включають квасолю та часник?
Який розсольник готують із рибними фрикадельками?
До складу якої першої страви входять: м’ясопродукти, нирки яловичі, цибуля ріпчаста, масло вершкове, огірки солоні, каперси, маслини, томатне пюре, лимон?
Із якого набору продуктів готують юшку столичну?
Чорнослив входить до складу холодного борщу ... .
Для якого заправного супу основний продукт, що входить до його складу, протирають?
Тісто для локшини розкачують завтовшки до ... .
Прозорі бульйони зберігають на марміті протягом ... .
Якими продуктами освітлюють бульйон м’ясний прозорий?
Із яким гарніром подають бульйон рибний прозорий?
З якої риби готують юшку рибальську?
Назвати рідку основу холодних супів.
Якими продуктами ароматизують солодкі фруктові супи?
Із яким гарніром подають солодкі фруктові супи?
Яка температура подавання холодних супів?
Як називається перша страва з такими органолептичними показниками якості: овочі зберегли форму нарізання; на поверхні – часточки жиру оранжевого, жовтого кольору або безбарвні; смак – гострий завдяки присутності огірків, огіркового розсолу і спецій; запах – властивий продуктам, що входять до складу страви; консистенція овочів – м’яка, страви – середня, негуста; огірки трохи хрумкі?
Як називається перша страва з такими органолептичними показниками: продукти нарізані скибочками або кубиками; м’ясні і рибні продукти, цибуля та огірки зберігають форму нарізання; на поверхні – часточки жиру оранжевого кольору? Кружальце лимона без шкірочки. Смак – гострий, з ароматом капарців, пасерованої цибулі, огірків. Колір бульйону – каламутний від томату і сметани. Консистенція м’ясних і рибних продуктів м’яка, огірків – хрумка.
Із набору продуктів, до якого входять морква, цибуля ріпчаста, томатне пюре, осетрова риба, солоні огірки, капарці, маслини, свіжі помідори, масло вершкове, лимон, можна приготувати солянку ... .
Яку юшку готують із нутрощів птиці?
Коли кладуть у суп лавровий лист, перець і сіль?
Гарячі супи подають за температури ... .
Які супи належать до заправних?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома