Організація складського і тарного господарства

Додано: 15 квітня 2021
Предмет: Технології
Тест виконано: 132 рази
5 запитань
Запитання 1

Які види складських приміщень застосовуються в ЗРГ для зберігання продовольчої сировини?

варіанти відповідей

Для зберігання продуктів, що швидко псуються

Для зберігання продуктів, які довго зберігаються

Для зберігання вино-горілчаних виробів

Запитання 2

При отриманні продуктів і товарів перевіряють?

варіанти відповідей

масу брутто (нетто), справність тари, пломб, маркування, правильність оформлення транспортних і супроводжувальних документів

масу брутто (нетто) і справність тари

справність тари, пломб, маркування, масу брутто(нетто)

Запитання 3

Які способи зберігання й укладання сировини та продуктів Вам відомі?

варіанти відповідей

стелажний, штабельний, ящиковий, насипний, підвісний

штабельний, стелажний, насипний

підвісний та ящиковий

Запитання 4

Який вид документу є підставою для відпуску продукції на виробництво?

варіанти відповідей

Вимога-накладна

Товаро-транспортна накладна

Сертифікат якості

Запитання 5

Тарооборот у ЗРГ включає в себе наступні етапи:

варіанти відповідей

приймання, розкриття, зберігання і повернення

приймання, розкриття і повернення

приймання і повернення

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест