Вкажіть класифікацію ЗРГ за асортиментом кулінарної продукції і видам послуг?
Які заклади ресторанного господарства поділяються на класи?
Назвіть основні типи закладів ресторанного господарства?
Підприємства ресторанного господарства (ресторани і бари) поділяються на:
варіанти відповідей
Тип підприємства ресторанного господарства - це вид підприємства з характерними:
Робочим місцем називають:
До якої групи працівників закладу (підприємства) ресторанного господарства слід зарахувати кухарів і кондитерів?
За характером контингенту яких обслуговують розрізняють заклади
За характером виробництва підприємства ресторанного господарства поділяються на:
Частина виробничої площі з розташованим на ній обладнанням,інструменти інвентарем, не обхідним для виконання певного виробничого завдання називається:
Виробнича ділянка це.
У наряді-замовленні зазначають:
У кондитерських цехах великої потужності передбачаються такі приміщення:
варіанти відповідей
Від чого значною мірою залежить продуктивність праці кондитерів, якість готової продукції і загальна культура виробництва
Яке механічне обладнання використовують при організації робочих місць кондитерського цеха:
Кондитери III розряду виготовляють
Як називається відділення, куди потрапляють готові запаковані кондитерські вироби
Обробляння виробничого інвентарю й посуду здійснюється в
В кондитерському цеху передбачають наступні приміщення
Закритий заклад ресторанного господарства – це заклад
Площа робочого місця має бути достатньою для
Вкажіть основне обладнання івентар та інструменти для кондитерського цеху:
Керівництво кондитерським цехом здійснює :
Як класифікуються кондитерські цехи по продуктивності і асортименту виробів, що випускаються?
Який інвентар використовують в кондитерських цехах?
Який інвентар використовують у кондитерського цеху:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома