1. Енергоефективність – це:
1. Нормативно-правові акти у сфері енергозбереження та екології в Україні – це:
Способи енергоефективного використання матеріалів і ресурсів на підприємствах ресторанного господарства України - це:
Для зниження витрати енергії на водоспоживання для миття овочів, грибів, фруктів, ягід необхідно:
Відходи овочів застосовують для подальшої переробки зокрема:
До значних енергозатрат у процесі механічної кулінарної обробки тушок тварин, приготування м’ясних напівфабрикатів з них і виготовлення котлетної маси належить:
До Правил економії використання електроенергії, природного газу під час приготування страв належать:
До енергоефективного обладнання на підприємствах ресторанного господарства України належать:
На скорочення фінансових витрат за енерговикористання на підприємствах ГХ для приготування страв з різних видів прісного тіста та виробів з нього впливає:
Комплексною системою економії електроенергії для приготування страв та гарнірів з овочів, грибів на підприємствах РГ України є:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома