Основи проєктування закладів ресторанного господарства. Основні принципи і стадії проєктування.

Додано: 6 лютого 2022
Предмет: Технології
Тест виконано: 19 разів
6 запитань
Запитання 1

Термін "проєктування" представляє собою:

варіанти відповідей

взаємопов'язаний комплекс робіт, підсумком виконання яких є технічна документація, що використовується при будівництві або реконструкції будівель і споруд.


взаємопов`язаний комплекс будівельних робіт, що використовуєтся при плануванні будівництва.

взаємопов'язаний комплекс робіт, підсумком виконання яких є технічна документація для будівництва.


Запитання 2

Вкажіть показник, який термін "проєктна документація" НЕ налічує в собі:

варіанти відповідей

розрахунки

креслення

показники технічної та технологічної можливості

економічну доцільність

фінансові показники

Запитання 3

Розробка проєктної документації включає такі етапи:


варіанти відповідей

передпроєктний

проєктний

післяпроєктний

запроєктний

Запитання 4

На передпроєктному етапі проводять такі дослідження:

варіанти відповідей

технічні

економічні

фінансові

виробничі

Запитання 5

Які види проєктів вам відомі?

варіанти відповідей

типові

індивідуальні

експериментальні

реконструкції

Запитання 6

Вихідними даними для виконання технологічних розрахунків є:

варіанти відповідей

виробнича програма

меню

визначена кількість місць

визначена потужність виробництва

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест