Який з сиропів самий солодкий?
В який з сиропів додають лимонну кислоту?
Який сироп потрібно охолодити перед використанням до температури 20 градусів?
Який з сироопів варять 2-3 хв?
В який з сиропів додають червоне вино?
Чому в сироп для просочування не додають червоне вино?
Яке біле вино за міцністю додають у сироп для просочування?
Яким сироп можна замінити патоку при виготовлені помади?
Який сироп зберігається у холодильнику 1 місяць?
Якими есенціями ароматизуть сироп для просочування?
Який з сиропів готується 25-30 хв?
До якої проби варять помадний сироп після додавання антикрісталізатора?
До якої температури охолоджують помадний сироп перед взбиванням?
На якому етапі ароматизують помаду?
Помада достигає
До якої температури розігрівають помаду перед використання?
Антикрісталізатором для помади є?
Яке співвідношення води до желатину під час приготування желе?
Скільки часу необхідно для набухання желатину?
До якої температури охолоджують сироп для приготування желе?
В які формочки розливають желе?
Скільки зберігають желе на холоді?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома