Перевірочний тест (сиропи,помадки,желе).

Додано: 10 листопада 2020
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 435 разів
22 запитання
Запитання 1

Який з сиропів самий солодкий?

варіанти відповідей

сироп для просочування

сироп інвертний

тираж

Запитання 2

В який з сиропів додають лимонну кислоту?

варіанти відповідей

сироп інвертний

сироп для просочування

тираж

Запитання 3

Який сироп потрібно охолодити перед використанням до температури 20 градусів?

варіанти відповідей

сироп інвертний

сироп для просочування

тираж

Запитання 4

Який з сироопів варять 2-3 хв?

варіанти відповідей

сироп для просочування

сироп тиражний

сироп інвертний

Запитання 5

В який з сиропів додають червоне вино?

варіанти відповідей

в сироп інвертний

в сироп для просочування

в тираж

нікуди не додають

Запитання 6

Чому в сироп для просочування не додають червоне вино?

варіанти відповідей

фарбує бісквіт в темний колір

має меньшу міцність від білого вина

не підходить по смаковим властивостям

Запитання 7

Яке біле вино за міцністю додають у сироп для просочування?

варіанти відповідей

десертне вино

сухе вино

напівсухе вино

напівсолодке

Запитання 8

Яким сироп можна замінити патоку при виготовлені помади?

варіанти відповідей

сиропом для просочування

сиропом інвертним

тиражем

всі варіанти вірні

Запитання 9

Який сироп зберігається у холодильнику 1 місяць?

варіанти відповідей

тираж

інверт

сироп для просочування

всі сиропи

Запитання 10

Якими есенціями ароматизуть сироп для просочування?

варіанти відповідей

всі есенції

мятну,лимонну

ванільну,ромову,коньячну

апельсинову,яблучну

Запитання 11

Який з сиропів готується 25-30 хв?

варіанти відповідей

сироп для просочування

сироп інвертний

тираж

сироп для помади

Запитання 12

До якої проби варять помадний сироп після додавання антикрісталізатора?

варіанти відповідей

до кульки м'якої

до нитки середньої

до кульки середньої

до нитки слабкої

Запитання 13

До якої температури охолоджують помадний сироп перед взбиванням?

варіанти відповідей

до 35-40

до 45-50

до 60

до 25-35

Запитання 14

На якому етапі ароматизують помаду?

варіанти відповідей

під час варіння сиропу

під час збивання сиропу

під час охолодження сиропу

під час розігрівання помади

Запитання 15

Помада достигає

варіанти відповідей

2 доби

12-24 години

1 добу

24-48 годин

Запитання 16

До якої температури розігрівають помаду перед використання?

варіанти відповідей

до 45-50 градусів

до 60 градусів

до 35-45 градусів

до 50 градусів

Запитання 17

Антикрісталізатором для помади є?

варіанти відповідей

патока

інвертний сироп

лимонна кислота

всі варіанти вірні

Запитання 18

Яке співвідношення води до желатину під час приготування желе?

варіанти відповідей

8:1

1:8

немає значення

Запитання 19

Скільки часу необхідно для набухання желатину?

варіанти відповідей

1-1,5 години

60 хв.

30 хв.

1 годину

Запитання 20

До якої температури охолоджують сироп для приготування желе?

варіанти відповідей

20 градусів

0+5

+7+14

15 градусів

Запитання 21

В які формочки розливають желе?

варіанти відповідей

в охолоджені

в чисті

в формочкі які мають кімнатну температуру

Запитання 22

Скільки зберігають желе на холоді?

варіанти відповідей

12 год.

24 год.

10 год

28 год

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест