Підготовка дріжджів до виробництва

Додано: 23 вересня 2020
Предмет: Трудове навчання, 10 клас
Тест виконано: 83 рази
6 запитань
Запитання 1

Для чого в тісто додають дріжджі?

варіанти відповідей

Вони сприяють доброму розпушуванню тіста і і збільшення об'єму виробів

Для підвищення кислотності та глянцевої скоринки хліба

Запитання 2

Які дріжджі можна використовувати в хлібопеченні?

варіанти відповідей

Пресовані

Сухі

Рідкі

Швидкорозчинні

всі перераховані

Запитання 3

В чому полягає підготовка пресованих дріжджів до виробництва?

варіанти відповідей

розпаковують та розводять у теплій воді

розпаковують, нарізають кубиками та додають до інших інгредієнтів

Запитання 4

Яка різниця в підготовці сухих та сухих інстантних дріжджів?

варіанти відповідей

різниці немає, сухі та інстантні дріжджі однаково готуються до виробництва

сухі інстантні дріжджі не потребують попереднього розмочування, їх не активують, а вносять під час замішування до опари чи тіста згідно рецептури

Запитання 5

В чому полягає процес активації дріжджів?

варіанти відповідей

В розморожуванні дріжджів

До дріжджів додають теплу воду, додають частину цукру та борошна, залишають на 15-30хв

Запитання 6

Чи є переваги у використанні рідких дріжджів на хлібозаводах?

варіанти відповідей

Ні, виникає необхідність догляду за ємностями для рідких дріжджів

Так, економія за рахунок зменшення процесів сепарації, відсутності формування, упаковки, розпаковки, повторного розведення

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест