Приготування тіста для млинців і млинчиків та виробів з них.

Додано: 3 червня 2023
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 48 разів
5 запитань
Запитання 1

Виберіть. Яку сировину використовують для приготування тіста для млинчиків?

варіанти відповідей

 Яйця, крохмаль, цукор, харчову соду, сіль.

 Яйця, сіль, цукор, молоко, борошно, олія

Цукор, харчову соду, сіль,сік,  борошно,олію. 

 Яйця, сік,  борошно,крупу, олію 

Запитання 2

Яким по консистенції має бути тісто для млинців?

варіанти відповідей

Густе

Рідке

В’язке

Як сметана;

Середньої густоти

Запитання 3

Якої товщини повинні бути млинчики? 

варіанти відповідей

1-2 мм;

   

3-4 мм;

0,5-1мм 

Запитання 4

З чим подають млинчики?

варіанти відповідей

маслом

гірчицею

оцтом

сметаною

медом

згущеним молоком.

Запитання 5

З якими начинками готують млинці?

варіанти відповідей

М’ясна, сирна

Цибулева, цукрова.

Рибна, фруктова;

Овочева, грибна

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест