Підсумковий тест за 2 курс з предмету устаткування підприємств харчування

Додано: 9 квітня 2020
Предмет: Технології, 10 клас
Тест виконано: 67 разів
15 запитань
Запитання 1

1.    Прутикова збивачка призначена для збивання:

варіанти відповідей

легкорухомих мас (вершки, білки, муси)

в'язких кондитерських сумішей (креми, бісквітне тісто)

напівгустого та крутого тіста (тісто для пирожків, пельменів)

Запитання 2

Плоскорешітчаста збивачка призначена для збивання:

варіанти відповідей

легкорухомих мас (вершки, білки, муси)

в'язких кондитерських сумішей (креми, бісквітне тісто)

напівгустого та крутого тіста (тісто для пирожків, пельменів)

Запитання 3

Замкнута збивачка призначена для збивання:

варіанти відповідей

легкорухомих мас (вершки, білки, муси)

в'язких кондитерських сумішей (креми, бісквітне тісто)

напівгустого та крутого тіста (тісто для пирожків, пельменів)

Запитання 4

Як називається збивачка зображена на малюнку?

варіанти відповідей

гачкова

крючкова

вигнута

не замкнута

крюкова

Запитання 5

Машина ШМВ-20 комплектується

варіанти відповідей

двома збивачками

трьома збивачками

чотирма збивачками

Запитання 6

Машина збивальна МВ-35 складається із...

варіанти відповідей

сталевої зварної станини

чавунної станини

алюмінієвої зварної станини

мідної станини

Запитання 7

Машина збивальна МВ-35М складається з ...

варіанти відповідей

сталевої зварної станини

чавунної станини

алюмінієвої зварної станини

мідної станини

Запитання 8

Змішувальна установка "Воронеж" відрізняється від коктейлезбивачки КЗ тим, що...

варіанти відповідей

має не 1, а 4 електродвигуни

має не 1, а 2 електродвигуни

має не 1, а 3 електродвигуни

Запитання 9

У вертикальних слайсерах каретка розташована під кутом ……градусів до ріжучої поверхні.

варіанти відповідей

50 градусів

30 градусів

90 градусів

Запитання 10

НВЧ апарати поділяються на малі, середні, великі:

варіанти відповідей

за потужністю

за способом підведення енергії

за конструктивним виконанням

Запитання 11

Пароконвектомати поділяються на з прямим вприскуванням і бойлерні:

варіанти відповідей

за способом пароутворення

за місткістю

за способом управління

Запитання 12

Залежно від положення каретки відносно ріжучої частини слайсери поділяються на:

варіанти відповідей

вертикальні і горизонтальні

вертикальні і гравітаційні

вертикальні і зональні

Запитання 13

НВЧ апарати поділяються на вбудовані, настільні і підлогові:

варіанти відповідей

за потужністю

за способом підведення енергії

за конструктивним виконанням

за способом дії

Запитання 14

Низькотемпературне холодильне устаткування має температурний режим зберігання:

варіанти відповідей

4-12˚С

0-8˚С

-18…-30˚С

-3…-10˚С

Запитання 15

У чому особливість сирних слайсерів?

варіанти відповідей

тефлонове покриття на ножах

ніж з дрібними зубцями

спеціальна плаваюча каретка

стандартний ніж

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест