тестові завдання з теми "Бутерброди"

Додано: 18 квітня
Предмет: Технології, 6 клас
13 запитань
Запитання 1

. Основою будь-якого бутерброда є..

варіанти відповідей

А) масло;

Б) ковбаса;

В) сир;

Г) хліб

 

Запитання 2

Відкриті бутерброди - це...?

варіанти відповідей

А) дві тонкі скибки пшеничного хліба:

Б) шматок хліба, на поверхні якого розміщена начинка;

В) багатошарові бутерброди;

 

Запитання 3

Як перекладається слово "бутерброд"?

варіанти відповідей

А) сир і ковбаса;

Б) шинка і овочі;

В) булка з маком:

Г) хліб і масло

Запитання 4

Якою повинна бути товщина скибочки хліба для відкритих бутербродів?

варіанти відповідей

А) 0,5-1 см;                                      

Б) до 2-х см;

В) 1-1,5 см;

Г)  2- 2,5 см

Запитання 5

Послідовність приготування бутербродів така:

1.Приготувати бутерброди.

2. Підготувати хліб та продукти.

3. Подати до столу.

4. Нарізати хліб та подрібнити підготовлені продукти.

5. Оздобити бутерброди для подачі до столу.

варіанти відповідей

      А) 1,2,3,4,5

      Б) 3,4,5,2,1

      В) 4,3,1,2,5;

      Г) 2,4,1,5,3

 

Запитання 6

 різновид бутерброда, що складається з двох частинок хліба і одного або декількох шарів м'яса та інших начинок складених до купи.                          

варіанти відповідей

А) складний закритий;

Б) канапе;

В) хот дог

  Г) сендвіч

Запитання 7

бутерброд, що складається з рубаної котлети, поданої всередині розрізаної булки

варіанти відповідей

А) канапе;

Б) гамбургер;

В) сендвіч;

г) тартар

Запитання 8

Бутерброди класифікують на

варіанти відповідей

А) прості та складні

Б) відкриті та замкнені

Г) холодні та гарячі

Д) закусочні

солодкі та гострі

Запитання 9

Бутерброди готують за

варіанти відповідей

а)добу до подачі

б)за три години до подачі

 в)під час їжі

 


г) перед подачею

Запитання 10

Термін зберігання бутербродів у холодильнику

варіанти відповідей

а) не більше доби

б) не більше 3 год

в) не більше тижня

Запитання 11

Канапе - це

варіанти відповідей

невеличкі шматочки хліба

бутерброд з сосискою

крихітні бутерброди масою 10-30 грам, які споживаються за один прийом

підсмажений бутерброд

Запитання 12

Від чого залежить харчова цінність бутерброда?

варіанти відповідей

Від кількості часу приготування

 Від використаних продуктів

Від назви бутерброда

Від виду нарізки і оформлення бутерброда

Запитання 13

Які бувають бутерброди?

варіанти відповідей

 До сніданку

Відкриті

Закриті

До вечері

Закусочні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест