Дослід 1. Виявлення крохмалю в продуктах харчування. Вибери номери пробірок в яких йод змінив своє забарвлення
Дослід 1. Виявлення крохмалю в продуктах харчування.
Крохмаль можна визначити
Дослід №2. Виявлення глюкози у фруктах і медові.
Для отримання осаду купрум(ІІ) гідроксиду треба провести реакцію між
Дослід №2. Виявлення глюкози у фруктах і медові.
Зміни, які відбулися з купрум(ІІ) гідроксидом у кожній з трьох пробірок свідчать про те, що глюкоза
Дослід №2. Виявлення глюкози у фруктах і медові.
За допомогою купрум(ІІ) гідроксиду в глюкозі виявляємо наявність
Дослід №3. Виявлення жиру в насінинах рослин.
За допомогою експерименту наявність жиру в насінинах було
Дослід №4. Виявлення органічних кислот.
Органічні кислоти було виявлено у пробірках
Дослід №4. Виявлення органічних кислот.
Зміна кольору універсального індикатору вказує на наявність в розчинах
Дослід №4. Виявлення органічних кислот.
Чи можна, за результатами досліду, сказати, що молоко було
Дослід №5. Виявлення білків.
Чи відбулося осадження білків, які містилися в молоці?
Дослід №5. Виявлення білків.
Білки – це…
Загальний висновок.
Чи зможеш ти, за допомогою реакцій, які були проведені під час виконання практичної роботи, визначати якість харчових продуктів
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома