Приготування без дріжджових видів тіста та виробів з них

Додано: 31 січня 2022
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 50 разів
9 запитань
Запитання 1

Напівфабрикат млинчика товстий, не пропечений тому що :

варіанти відповідей

Тісто випікали тривалий час при низькій температурі

Тісто густе, наливали товстим шаром

Тісто випікали при високій температурі

Запитання 2


Якими способами готують пісочне тісто?

варіанти відповідей

Машинний

Ручний

Комбінований

Змішаний

Запитання 3

Для приготування пісочного тіста вершкове масло повинно бути

варіанти відповідей

Мерзле

тепле

холодне

розтоплене

Запитання 4

На які види поділяють пісочне тісто?

варіанти відповідей

Десертне

Не десертне

Заварне

Запитання 5

Чим відрізняється пісочне десертне тісто від звичайного десертного ?

варіанти відповідей

Тісто більш солодке

Тісто рідке

Тісто більш пластичне

Тісто більш густе

Запитання 6

Чому заготовки десертного пісочного тіста під час випікання розпливаються?

варіанти відповідей

Підвищено температуру випікання

Зменшено кількість борошна і збільшено кількість рідини

Збільшено кількість жиру і розпушувачів

Запитання 7

Які вироби готують з прісного здобного тіста?

варіанти відповідей

Пиріжки,сочники, коржики, ватрушки

Вафельні перекладанці,печиво шоколадне, пряники глазуровані

Запитання 8

Які бувають способи приготування пряничного тіста ?

варіанти відповідей

Заварний

Комбінований

Механічний

Сирцевий

Запитання 9

Бісквітне тісто під час випікання осіло тому що:

варіанти відповідей

Надто довго замішували тісто

Борошно висипали все одразу

Зарано відкрили піч і переставляли листи місцями

Недостатній час випікання

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест