Які вимоги до якості яєчні?
Рідкі яйця варять у киплячій ... з моменту закипання води
Яке зварене яйце містить напіврідкий білок і рідкий жовток?
Яйця «у мішечок» варять у киплячій ... із моменту закипання води
Який склад суміші для омлету?
Як називають омлет, приготований із додаванням овочів, свіжої зелені та молочних або м’ясних продуктів?
Назвати склад сировини для пряжені.
Круті яйця варять у киплячій ... із моменту закипання
Який строк зберігання страв із яєць?
У яких варених яйцях білок має консистенцію ніжних драглів, а жовток напіврідкий?
Як потрібно солити яєчню натуральну?
Із якого набору продуктів готують пряженя по-гуцульськи?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома