Приготування для сухарних виробів

Додано: 4 травня 2021
Предмет: Трудове навчання, 10 клас
Тест виконано: 60 разів
6 запитань
Запитання 1

З чого виготовляють прості сухарі?

варіанти відповідей

З товарного хліба або сухарних плит шляхом витримування, різання, сушіння та охолодження

зі всіх виробів, в яких закінчився термін реалізації в торговельній мережі

Запитання 2

Як виготовляють сухарі-грінки?

варіанти відповідей

З хлібних або булочних виробів, які ріжуть на скибки певної товщини, сушать та охолоджують

З відбракованих виробів шляхом нарізки на скибки, які сушать, охолоджують і фасують

Запитання 3

Як виготовляють паніровочні сухарі?

варіанти відповідей

Розмелюють сухі сухарі та пакують у спеціальну тару

Розмелюють пшеничні сухарі з борошна 1 і 2 сортів на спеціальних дробарках, просіюють, пропускають через металомагнітий сепаратор та пакують

Запитання 4

Виготовлення здобних сухарів здійснюють:

варіанти відповідей

двофазним способом

традиційним і прискореним способами

чотирифазним способом

Запитання 5

Оцінку якості сухарів здійснюють:

варіанти відповідей

за формою, притаманною даному виду сухарів

станом поверхні, кольором, смаком, запахом

крихкістю та набуханням

Запитання 6

Особливості технології приготування тіста для здобних сухарів є:

варіанти відповідей

пофазне дозування дріжджів

додавання в процесі замісу опари солі

формування сухарних плит

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест