Для дезинфекції рук в харчоблоці необхідно використовувати:
При переміщенні наплитного посуду, заповненого готовими першими стравами необхідно:
Кришки котлів харчоварильних, каструль та іншого наплитного посуду із гарячою їжею необхідно відкривати:
Уважно розгляньте фото. На якому фото кухар працює ножем без порушень вимог охорони прац?
Під час експлуатації електричної м’ясорубки забороняється:
Температура води у першій ванні для миття посуду не повинна перевищувати:
Уважно розгляньте фото. На якому з них відсутні порушення вимог охорони праці?
Як рухається підрізна решітка в мясорубці?
До обслуговування обладнання підвищеної небезпеки
допускаються особи віком
Назвіть види покарання за порушення нормативних актів з
охорони праці та невиконання вимог безпеки праці, які передбачає
дисциплінарна відповідальність
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома