Приготування кремів масляних

Додано: 2 квітня 2021
Предмет:
Тест виконано: 315 разів
12 запитань
Запитання 1

Основа масляних кремів – це:

варіанти відповідей

вершки

 вершкове масло

вершковий маргарин

Запитання 2

Вершкове масло якої жирності рекомендується використовувати для приготування масляного крему?

варіанти відповідей

63% 

72,5%

82%

73%

Запитання 3

Яку температуру повинно мати масло вершкове для приготування крему?

варіанти відповідей

18 - 20 ͦ С

5 - 7 ͦ С

10 - 12 ͦ С 

0 - 2 ͦ С

Запитання 4

При приготуванні кремів масло спочатку збивають на малих обертах....

варіанти відповідей

10-15хв

5-7хв

9-8хв

1-2хв

Запитання 5

Особливості приготування крему масляного "Новий"

варіанти відповідей

додають сгущене молоко 

додають молочно - цукровий сироп

додавання шоколаду або какао

додають масляно - горіхову суміш

Запитання 6

Похідні від масляного основного кремц - це

варіанти відповідей

готують за технологією масляного на сгущеному молоці, але з додаванням різних смакових домішок

додавання шоколаду або какао

крема, які мають більш пишну і стійку консистенцію

крема з додаванням барвників і різних смакових домішок

Запитання 7

Як визначити, що у збите вершкове масло можна додавати цукрову пудру або згущене молоко?

варіанти відповідей

у масла відокремиться рідина

масло стане більш пластичним і м'яким

масло збільшиться в об'ємі у 2 рази 

масло побіліє і набуде пишної консистенції

Запитання 8

 Чому під час збивання масла виділилася волога?

варіанти відповідей

використали замерзле масло 

швидко додали згущене масло

використали масло з підвищеною вологістю 

використали тепле масло

Запитання 9

  Креми масляні зберігають в холодильниках при температурі: 

варіанти відповідей

  1-3 ºС

2- 6 ºС

  4 -8ºС

0-6ºС

Запитання 10

3 Ваніль і коньяк додають у масляний основний крем при збиванні:

варіанти відповідей

перед використанням

в середині взбивання

наприкінці взбивання

зовсім не дають

Запитання 11

 У кавовий масляний крем додають:

варіанти відповідей

какао - порошок

розтоплений шоколад

кавовий сироп

кавовий ароматизатор

Запитання 12

На якому етапі приготування масляно - горіхового крему додають горіхи?

варіанти відповідей

на початку збивання

наприкінці збивання

як вершкове масло побіліє і набуде пишної консистенції

горіхи не додають взагалі, а додають горіховий ароматизатор

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест