Основа масляних кремів – це:
Вершкове масло якої жирності рекомендується використовувати для приготування масляного крему?
Яку температуру повинно мати масло вершкове для приготування крему?
При приготуванні кремів масло спочатку збивають на малих обертах....
Особливості приготування крему масляного "Новий"
Похідні від масляного основного кремц - це
Як визначити, що у збите вершкове масло можна додавати цукрову пудру або згущене молоко?
Чому під час збивання масла виділилася волога?
Креми масляні зберігають в холодильниках при температурі:
3 Ваніль і коньяк додають у масляний основний крем при збиванні:
У кавовий масляний крем додають:
На якому етапі приготування масляно - горіхового крему додають горіхи?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома