Приготування мастики

Додано: 17 листопада
Предмет: Технології, 11 клас
Копія з тесту: Приготування мастики
8 запитань
Запитання 1

Що таке цукрова мастика?

варіанти відповідей

Напівфабрикат, що має вигляд білої кам'яної маси, з якої виготовляють цукерки.

Напівфабрикат, що має вигляд білої пластичної маси, з якої виліплюють чи формують різноманітні оздоблення кондитерських виробів.

Напівфабрикат, що має вигляд білої пластичної маси, яку додають до приготування тіста.

Напівфабрикат, що має вигляд різного кольору, якою фарбують різноманітні кондитерські вироби.

Запитання 2

Які прикраси можно приготувати з мастики?

варіанти відповідей

Квіти, листочки

Звірята, фігурки людей

Метелики, сніжинки

Всі відповіді вірні

Запитання 3

Які види мастики ви знаєте?

варіанти відповідей

Сирцева, молочна, заварна

З маршмеллоу, заварна, абрикосова

Молочна, сирцева, шоколадна

Сирцева, молочна, заварна, з маршмеллоу

Запитання 4

Яку цукрову пудру використовують для приготування мастики?

варіанти відповідей

Грубого помолу

Дуже тонкого (дрібного) помолу

Середнього помолу

Можно використовувати будь яку

Запитання 5

Як розтопити желатин перш ніж додавати до цукрової пудри?

варіанти відповідей

На водяній бані, в печі СВЧ

На плиті прокип'ятити 2-5 хв.

Додати гарячої води

Його неможливо розтопити

Запитання 6

Який час замішування сирцевої мастики?

варіанти відповідей

5-7 хв.

Можно просто перемішати

20-25 хв.

45-60 хв.

Запитання 7

Яке молоко використовують для приготування молочної мастики?

варіанти відповідей

Коров'яче, мигдальне

Згущене з цукром, соєве

Сухе, згущене з цукром

Сухе, пастеризоване коров'яче

Запитання 8

Які натуральні барвники можно додати до мастики?

варіанти відповідей

Сік або пюре фруктів та овочів

Цедру цитрусових

Пюре лише стиглих ягід

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест