Щоб не допустити утворення клейковинних зв'язків і, відповідно, затягування тіста, необхідно для замішування тіста використовувати борошно:
Розпушування млинцевого тіста відбувається завдяки:
Як необхідно всипати просіяне борошно до збивальної машини:
Консистенція млинцевого тіста повинна бути:
Товщина випечених млинчиків не повинна перевищувати:
За яких умов млинцеве тісто може бути з грудочками непромішаного борошна, неоднорідної консистенції:
Якою повинна бути консистенція випечених млинчиків?
Яку форму мають пиріжки з млинчиків з різними начинками?
Яку форму надають налисникам з повидлом?
Вид пирога з млинчиків на розрізі:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома