Приготування омлетів.

Додано: 28 грудня 2022
Предмет: Трудове навчання
Тест виконано: 100 разів
9 запитань
Запитання 1

Омлети смажать

варіанти відповідей

основним способом

у фритюрі

в жаровій шафі

Запитання 2

За технологією приготування омлети поділяють на:

оберіть декілька правильних відповідей

варіанти відповідей

натуральні

фаршированих

мішаних

тришарові

Запитання 3

Оберіть компоненти,необхідні для приготування натурального омлета.

Оберіть декілька відповідей.

варіанти відповідей

яйця

молоко

сіль

сода

вода

Запитання 4

Як називається омлет із додаванням овочів,свіжої зелені,молочних або м'ясних продуктів?

варіанти відповідей

натуральний

мішаний

фарширований

Запитання 5

Яйця яких птахів не можна використовувати для приготування страв?

варіанти відповідей

качині

курині

гусині

Запитання 6

Омлет натуральний запікають товщиною

варіанти відповідей

1,5 - 2 см

2,5 - 3 см

3 - 4 см

Запитання 7

При приготуванні солодкого омлету в омлетну додають

варіанти відповідей

цукрову пудру

лимонну цедру

мед натуральний

Запитання 8

Пряження відрізняється від омлету тим що до її складу входить

варіанти відповідей

сметана і борошно

вершки і борошно

соус молочний

Запитання 9

При якій температурі подають омлети?

варіанти відповідей

75

45

65

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест