М`ясо - це цінний харчовий продукт, який містить:
Основні тканини м`яса:
Якою повинна бути температура води для обмивання м'яса?
Залежно від виду забійної худоби м'ясо поділяють на:
Залежно від термічного стану м,ясо поділяють на:
Вкажіть правильну послідовність кулінарної обробки м,яса:
За способом приготування розрізняють наступні напівфабрикати:
До порційних напівфабрикатів з яловичини належить:
До дрібношматкових напівфабрикатів з яловичини належать:
До порційних напівфабрикатів зі свинини, телятини, баранини належить:
До дрібношматкових напівфабрикатів з свинини і баранини належить:
Напівфабрикат "Біфштекс" має наступні форми та розміри:
Напівфабрикат "Азу" має наступні форми та розміри:
Для приготування напівфабрикату "Гуляш" зі свинини кубики нарізають масою:
Напівфабрикат "Ескалоп" має такі розміри:
Який термін зберігання дрібношматкових напівфабрикатів?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома