Для отримання шматків кругляків нутрощі з риби видаляють через:
Для запікання велику рибу нарізують на:
Для утворення рум’яної кірочки рибу і гарнір, залиті соусом, перед запіканням посипають:
Рибу запечену під майонезом або яєчним білком, перед запіканням, посипають:
Рибу запікають при температурі:
Як запікають рибу?
Рибу можна запікати:
Рибу смажать:
Рибу смажать у фритюрі при температурі :
Рибу смажать основним способом при температурі жиру:
Страви з риби найкраще поєднуються з гарнірами з:
Перед смаженням у фритюрі , шматочки філе риби попередньо
У яких ємностях смажать рибу ?
1. Крученики з риби обкачують у борошні, обсмажують, складають у сотейник чи у рибний казан і тушкують, заливши
Під час подавання страв поряд з рибою кладуть:
Для страви риба смажена порціонними шматочками її нарізають під кутом:
В якому цеху готують гарячі рибні страви?
Яка температура подачі рибних страв?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома