Приготування риби фаршированої у цілому вигляді, філе, порційними шматками.

Додано: 22 грудня 2023
Предмет: Трудове навчання
12 запитань
Запитання 1

Яку рибу використовують для фарширування?

варіанти відповідей

вугра, міногу, рибу-шаблю

оселедця, толстолоба

судака, щуку, коропа

Запитання 2

Якими крупами фарширують рибу?

варіанти відповідей

пшоном, манкою

гречаною, рисовою

перловою, кукурудзяною

Запитання 3

Для страви щука фарширована шкіру знімають:

варіанти відповідей

розрізають навпіл

чулком цілою

шкарпеткою цілою

Запитання 4

Як запікають рибу карась?

варіанти відповідей

дрібнимними шматками

кругляки

цілою

Запитання 5

Яка температура запікання риби фаршированої?

варіанти відповідей

170С

200С

220С

Запитання 6

Для страви короп фарширований додають:

варіанти відповідей

пшоно

сухарі

гриби

Запитання 7

Для отримання шматків кругляків нутрощі зриби видаляють через:

варіанти відповідей

розріз на черевці

розріз по спиному плавнику

отвір, що утворився після видалення голови

Запитання 8

Яка товщина кругляків для риби фаршированої шматками кругляками?

варіанти відповідей

не більше ніж 2 см

не більше ніж 5 см

не більше ніж 8см

Запитання 9

Щоб риба була смачна і соковита, її запікають:

варіанти відповідей

у фользі

у жаровій шафі

у соусі

Запитання 10

Щоб фарширована риба мала гарний колір, рекомендовано подавати:

варіанти відповідей

зелень петрушки

шматочки лимону

лушпиння цибулі

Запитання 11

Температура подачі:

варіанти відповідей

85С

75С

65С

Запитання 12

Який соус подають до риби?

варіанти відповідей

ягідний

лимонний соус

томатний з грибами

соус з вершкового масла та лимону

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест