Які частини м'яса використовують для приготування січеної та котлетної маси?
Які продукти входять до складу січеної маси ?
Яка маса з м'яса називається котлетною?
Яка маса з м'яса називається січеною натуральною?
Яка кількість хліба додається до січеної натуральної маси з м'яса щоб отримати котлетну масу з м'яса?
Послідовність приготування котлетної маси?
Навіщо потрібно котлетну масу вимішувати та вибивати?
На які шматки за розміром потрібно нарізати м'ясо перед тим,як пропускати його через м’ясорубку?
Навіщо використовують такий прийом як панірування при приготуванні
м’ясних напівфабрикатів з котлетної маси?
Який краще за все використовувати хліб в котлетну масу?
При якій температурі зберігаються м’ясні напівфабрикати?
Термін зберігання м’ясних напівфабрикатів?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома