Як класифікують соуси за способом приготування?
Який соус подають до картопляних котлет?
Що є загусником для соусу білого основного?
Яка температура подавання холодних соусів?
До якої температури охолоджують білу борошняну жирову пасеровку?
Рідкий соус використовують для
Який соус готують без використання картопляного крохмалю?
Яким за тепловим станом відваром розводять крохмаль?
Що є рідкою основою для салатних заправок?
Який бульйон рекомендують використовувати для приготування маринаду овочевого з томатом?
Який загускник використовується для молочного основного соусу?
Соус молочний середньої густини використовують
Для чого на поверхню готового білого основного соусу кладуть шматочки вершкового масла
Лимонну кислоту додають у соуси для:
Борошно для приготування соусів пасерують:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома