Приготування соусів

Додано: 5 листопада 2020
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 53 рази
10 запитань
Запитання 1

Соуси середньої густини використовують для...

варіанти відповідей

поливання і тушкування страв

запікання і додавання в овочеві страви і начинки

фарширування

Запитання 2

основний загусник для соусів - це ...

варіанти відповідей

крохмаль

борошно

желатин

Запитання 3

Температура зберігання соусів

варіанти відповідей

0 - 5 *С

5 - 8 *С

10 - 12 *С

Запитання 4

Для грибного бульйону при приготуванні соусів використовують...

варіанти відповідей

свіжі гриби

консервовані гриби

сушені гриби

Запитання 5

Бульйон коричневий для соусів готують з ...

варіанти відповідей

обсмажених кісток

паленого цукру

відвару кориці

Запитання 6

Щоб на поверхні соусу під час зберігання не утворилася плівка, потрібно...

варіанти відповідей

покласти зверху шматочок маргарину

щільно накрити посуд кришкою

швидко охолодити готовий соус

Запитання 7

До складу соусу мисливського не входить...

варіанти відповідей

томатна паста

гриби

сир пармезан

Запитання 8

Лимонну кислоту до білих соусів додають для ...

варіанти відповідей

кращого засвоєння їжі

поліпшення консистенції соусу

збереження білого кольору соусу

Запитання 9

Термін зберігання сметанних соусів становить ...

варіанти відповідей

до 45 хв

до 2 год.

до 6 год.

Запитання 10

Для приготування соусу шоколадного використовують...

варіанти відповідей

цільне молоко

згущене молоко

сухе молоко

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест