Яку частину туші використовують для тушкування?
Які з перерахованих страв відносяться до дрібно шматкових?
Які з перерахованих страв відносяться до дрібно шматкових?
Для приготування якої страви м'ясо нарізують разом з кісточкою?
В яку з перерахованих страв під час приготування додають солоні огірки?
Яке співвідношення рису і води для плову?
Яка вага шматочків м'яса для гуляшу?
Які способи тушкування використовують для м'яса?
З якими соусами подають більшість м'ясних страв?
Який фрукт може розм'якшити м'ясо?
Який термін зберігання тушкованих страв з м'яса?
Яка температура подачі готових м'ясних страв?
До чого призводить бурхливе кипіння під час тушкування м'яса?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома