Приготування страв з мяса

Додано: 19 січня
Предмет: Технології
Тест виконано: 4 рази
10 запитань
Запитання 1

Назвіть порційні н/ф з тонкої частини вирізки.

варіанти відповідей

біфстроганов

філе

лангет

Запитання 2

Ростбіф готується з :

варіанти відповідей

товстого краю

вирізки

корейки

Запитання 3

Чим відрізняється ромштекс від антрекоту?

варіанти відповідей

паніровкою

формою

способом теплової обробки

Запитання 4

Біфштекс з кровью готується протягом :

варіанти відповідей

1-2 хвилини

2-3 хвилини

5-7 хвилин

Запитання 5

Який спосіб теплової обробки застосовується при приготуванні Бефстроганов

варіанти відповідей

смаження у фритюрі

тушкування

смаження основним способом

Запитання 6

В яку з перерахованих страв під час приготування додають солоні огірки?

варіанти відповідей

рагу

азу

гуляш

Запитання 7

При якій температурі смажать мясо основним способом

варіанти відповідей

120-130 С

130-140 С

150-160 С

Запитання 8

Деформація шматків мяса під час варіння обумовлена:

варіанти відповідей

денатурацією колагену при нагріванні вище 60 С

складною будовою перемізію

утворенням глютину

Запитання 9

Водозвязуюча здатність мясного фаршу залежить від:

варіанти відповідей

хімічного складу сировини

якості перемішування фаршу

характеру заданої рідини

рн середовища

Запитання 10

Підберіть гарнір до зраз відбивних

варіанти відповідей

овочі припущені

рис відварний

картопля фрі

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест