Яку рибу варять цілою?
Для варіння риби беруть води у співвідношенні:
Яку воду підливають до цілої риби?
Яку рибу використовують для припусканя?
Порційні шматочки риби для припускання нарізають під кутом?
Скільки необхідно рідини для припускання 1 кг риби?
Яку рибу припускають у пряному відварі?
Для зберігання форми під час припускання рибу.......
Смак припущеної риби можна поліпшити, якщо під час припускання додати....
Чи треба при припусканні риби закривати щільно посуд?
До припущеної риби подають гарнір....
Тушкувати рибу можна:
Для тушкування використовують:
Скільки є способів тушкування риби в сметані?
Як визначити готовність тушкованої риби?
В якому цеху готують гарячі рибні страви?
Яка температура подачі рибних страв?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома