Залежно від виду птиці розрізняють яйця, які використовують у харчуванні:
Яйця якої птиці для приготування страв не використовують, оскільки вони можуть бути джерелом інфекційних захворювань?
Яйце куряче складається із:
На ПГХ для приготування страв використовують курячі яйця і продукти їх переробки:
Яйця курячі харчові залежно від терміну зберігання, якості і маси поділяються на:
До харчових неповноцінних належать яйця, які мають дефекти:
Яєчний меланж — це...
Перед використанням яйця обов'язково обробляють:
За способом теплової обробки страви з яєць поділяють на:
Яйця варять:
Для варіння яєць у шкаралупі беруть:
Для варіння яєць без шкаралупи у воду додають:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома