Приготування супів

Додано: 21 березня 2022
Предмет: Технології, 10 клас
Тест виконано: 162 рази
8 запитань
Запитання 1

За якими ознаками класифікують перші страви?

варіанти відповідей

за температурою пода­вання, способом приготування, за складність приготування

за характером рідкої основи, температурою пода­вання, способом приготування

Запитання 2

Яка температура подачі холодних перших страв?

варіанти відповідей

14 0С та нижче

14-20 0С,

20-25 0С

Запитання 3

Яка температура подачі гарячих перших страв?

варіанти відповідей

40 °С

60 °С

75 °С

Запитання 4

Яка норма води на 1 кг. продукту, для приготування нормального бульйону?

варіанти відповідей

2,5-3 л. води

4-5 л. води

6-8 л. води

Запитання 5

Яка норма води на 1 кг продукту для приготування концентрованого бульйону?

варіанти відповідей

1,25 л. води

1,5 л. води

2,5-3 л. води

Запитання 6

Які перші страви називають заправними?

варіанти відповідей

які заправляють пасерованими овочами, томатом і борошном

які заправляють картоплею та крупою

які заправляють сирим яйцем

Запитання 7

Від чого залежить послідовність закладання продуктів у бульйон, для приготування першої страви?

варіанти відповідей

від кількості продуктів

від об'єму першої страви

від тривалості варіння продуктів

від знання кухаря

Запитання 8

В чому подають перші страви?

варіанти відповідей

в підігрітій столовій глибокій тарілці або суповій мисці

в підігрітій глибокій піалці або суповому тазику

в підігрітій столовій мілкій тарілці або суповій мисці

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест