ТОРТИ

Додано: 27 листопада 2023
Предмет: Технології, 11 клас
15 запитань
Запитання 1

Для масового виробництва торти випускають вагою

варіанти відповідей

250 грам,500 грам, 3000грам

250 грам, 500 грам, 1000 грам, 1500 грам

50 грам, 250 грам, 500 грам,

Запитання 2

Який відсоток сиропу для промочування використовується для нижнього пласта бісквіту?

варіанти відповідей

30%

60%

50%

Запитання 3

Назвіть напівфабрикати, які використовують для приготування торту "Кавового"

варіанти відповідей

Н/ф бісквітний, крем масляний кавовий, крем вершково-шоколадний, сироп кавовий, крихти бісквітні, ядра горіхів

Н/ф бісквітно-кавовий, крем масляний кавовий, крем вершковий, сироп кавовий, крихти бісквітні, ядра горіхів

Н/ф бісквітно-кавовий, крем масляний кавовий, сироп кавовий, крихти бісквітні, ядра горіхів

Запитання 4

виберіть торти, які не просочують сиропом

варіанти відповідей

торт "Берізка"

торт "Спортивний"

торт "Карпатка"

Запитання 5

Який продукт лежить в основі приготування Чизкейку?

варіанти відповідей

кисломолочний сир

крем-сир

плавлений сир

Запитання 6

Із перелічених чизкейків виділіть той, в якому основою є масло і печиво?

варіанти відповідей

чизкейк Нью-йорк

Баскский чізкейк

Японський чизкейк

Запитання 7

Під час приготування меренгового рулету, білок яйця не збився в пухку піну, поясніть чому?

варіанти відповідей

під час збивання в масу потрапив жир

під час збивання, в білок одразу додали весь цукор

не достатньо чистий був посуд

Запитання 8

В чому особливість приготування японського бісквіту?

варіанти відповідей

готується теплим способом

готується на основі заварки

готується на основі вершкового масла

Запитання 9

Для торту "Карпатка", використовують такий крем:

варіанти відповідей

молочний заварний

крем "Чиз"

крем з італійської меренги

Запитання 10

Які продукти входять до складу вишневого конфі.

варіанти відповідей

заморожена (свіжа) вишня, цукор, крохмаль кукурудзяний, вишневий сік, желатин

заморожена (свіжа) вишня, цукор, борошно,вода

заморожена (свіжа) вишня, мед, крохмаль кукурудзяний

Запитання 11

Які напівфабрикати використовують для приготування торту "Київський"?

варіанти відповідей

Повітряно-горіховий напівфабрикат, крем масляний "Шарлот", крем масляно-шоколадний "Шарлот".фрукти, цукати.

Повітряно-горіховий напівфабрикат, повітряний напівфабрикат, крем масляний "Шарлот", крем масляно-шоколадний "Шарлот", цукрова пудра,крошка із повітряно-горіхового напівфабрикату.

Повітряно-горіховий напівфабрикат, повітряний напівфабрикат, крем масляний "Шарлот", крем масляно-шоколадний "Шарлот", цукрова пудра, крошка із повітряно-горіхового напівфабрикату, вишневе конфі.

Запитання 12

Який із названих тортів покривають помадою?

варіанти відповідей

Торт "Абрикотін"

Торт пісочно-фруктовий

торт "Пісочно-кремовий"

Запитання 13

На поверхні бісквітного торту, проявляються крихти бісквіту. Яку помилку допустив кондитер?

варіанти відповідей

не промочив сиропом бісквітну заготовку

Не прогрунтував поверхню і бокову поверхню торта кремом

не охайно заглузурував кремом

Запитання 14

Під час приготування бісквітного торта "Казка", бісквіт потріскався. Чому?

варіанти відповідей

після випікання не згорнули бісквітний напівфабрикат в рулет для стабілізації

для випікання бісквіт розлили на деко пластом більше ніж 0,5 см

під час приготування бісквіту додали крохмаль

Запитання 15

Які види тістових напівфабрикатів Ви порекомендуєте для приготування бісквітних комбінованих тортів?

варіанти відповідей

бісквітний напівфабрикат, білково-повітряний напівфабрикат, пісочний напівфабрикат, білково-горіховий напівфабрикат, листковий напівфабрикат

бісквітний напівфабрикат, білково-повітряний напівфабрикат, пісочний напівфабрикат, білково-горіховий напівфабрикат

бісквітний напівфабрикат, білково-повітряний напівфабрикат, пісочний напівфабрикат, білково-горіховий напівфабрикат, листковий напівфабрикат, дріжджовий напівфабрикат

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест