Для масового виробництва торти випускають вагою
Який відсоток сиропу для промочування використовується для нижнього пласта бісквіту?
Назвіть напівфабрикати, які використовують для приготування торту "Кавового"
виберіть торти, які не просочують сиропом
Який продукт лежить в основі приготування Чизкейку?
Із перелічених чизкейків виділіть той, в якому основою є масло і печиво?
Під час приготування меренгового рулету, білок яйця не збився в пухку піну, поясніть чому?
В чому особливість приготування японського бісквіту?
Для торту "Карпатка", використовують такий крем:
Які продукти входять до складу вишневого конфі.
Які напівфабрикати використовують для приготування торту "Київський"?
Який із названих тортів покривають помадою?
На поверхні бісквітного торту, проявляються крихти бісквіту. Яку помилку допустив кондитер?
Під час приготування бісквітного торта "Казка", бісквіт потріскався. Чому?
Які види тістових напівфабрикатів Ви порекомендуєте для приготування бісквітних комбінованих тортів?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома