Для приготування пшеничного тіста на великій густій опарі, який повинен бути вміст борошна в опарі:
Які тістоприготувальні агрегати застосовують при безперервному способі приготування тіста на великих густих опарах:
Які дріжджі застосовуються при приготування здобних виробів:
Що таке відздобка:
Яке призначення агрегату І8-ХАГ-6
Кількість секцій в бункері агрегату И8-ХАГ-6 для бродіння опари
Для приготування пшеничного тіста на рідкій опарі, який повинен бути вміст борошна в опарі:
Для зниження вязкості рідкої опар, зменшення піноутворення, стабілізації кислотності, в опару додають :
У процесі бродіння опара збільшується в об'ємі у:
Кислотність спілої опари має бути для густих опар із пшеничного борошна вищого сорту :
Якщо дріжджі зберігали у несприятливих умовах то вони:
Зменшення кількості або відсутність солі у тісті призводить до:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома