Пробний інтерактивний тест

Додано: 14 квітня 2020
Предмет: Трудове навчання, 11 клас
Тест виконано: 22 рази
5 запитань
Запитання 1

1,8% жиру вміщує борошно:

варіанти відповідей

Вищого сорту

Першого сорту

Другого сорту

Збойне

Запитання 2

Страва з борошна, яку у давнину наділяли магічними властивостями:

варіанти відповідей

куліш

мамалига

вареники

паска

Запитання 3

Для смаження налисників використовують сковороди:

варіанти відповідей

діаметром 30-40 см;

діаметром 24-26 см

з тонким дном.

з товстим дном

Запитання 4

Сировина, що надає тісту м’якості й пластичності, але її надлишок робить тісто розпливчатим і липким це:

варіанти відповідей

жир

сіль

борошно

цукор

Запитання 5

Відношення різниці маси виробу до та після випікання до маси виробу до випікання, називають:

варіанти відповідей

запіканням

упіканням

припіканням

випікання

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест